РетроЧек ХИВRetrocheckhivtestХИВСПИНHIVAIDSХИВ тестанонимно ХИВ/СПИНсиндром на придобитата имунна недостатъчностХИВ-позитивенизследване ХИВизследване СПИНсимптоми на ХИВ/СПИНрисков сексуален контактнепротектиран полов контактполово предавани болестиинфектиранеантиретровирусенлечение ХИВ/СПИН
Аз знам!
Национална Информационна Кампания
за Изследвания за ХИВ

Старт на Национална информационна кампания „& АЗ ЗНАМ”

28.11.2010 г. - София Пресклуб БТА
На 28 ноември 2010 г. (неделя) от 11:00 часа в Пресклуб БТА се проведе пресконференция на тема: „& АЗ ЗНАМ” – старт на Национална информационна кампания за насърчаване изследването и ранното диагностициране на ХИВ.
 
„& АЗ ЗНАМ” се организира от Ротаракт клуб София-Тангра с партньорството на Ротаракт клубове от цялата страна и със съдействието на Национална пациентска организация. Кампанията ще стартира на 1 декември и ще продължи 3 месеца.
 
В пресконференцията ще вземат участие:
o    Д-р Радосвета Стаменкова, изпълнителен директор на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП);
o    Владимир Венциславов, Председател на Ротаракт клуб София-Тангра, организатор на кампанията;
o    Д-р Станимир Хасърджиев, председател на Национална пациентска организация, която съдейства за провеждането на кампанията.
 

На пресконференцията ще бъдат разгледани актуалните проблеми в българското общество, свързани с ХИВ/СПИН, пренебрегването и неосъзнаването на заплахата от заболяването, местата, на които всеки може да се изследва и най-новите възможности за тестване за ХИВ.

Още новини и събития

27.11.2014 г. - Пресклуб БТА
На 27 ноември (четвъртък) от 11:00 часа, в Пресклуб БТА (бул. „Цариградско шосе&r ...виж подробно
22.11.2013 г. - Прес клуб БТА
Участие на Национална пациентска организация и Ротаракт клуб София-Тангра в Европейскат ...виж подробно
21.06.2013 г.
„Аз знам!“ достигна до финала на конкурса за най-добър уебсайт, организиран ...виж подробно