РетроЧек ХИВRetrocheckhivtestХИВСПИНHIVAIDSХИВ тестанонимно ХИВ/СПИНсиндром на придобитата имунна недостатъчностХИВ-позитивенизследване ХИВизследване СПИНсимптоми на ХИВ/СПИНрисков сексуален контактнепротектиран полов контактполово предавани болестиинфектиранеантиретровирусенлечение ХИВ/СПИН
Аз знам!
Национална Информационна Кампания
за Изследвания за ХИВ

Организатори и партньори

Ротаракт клуб София - Тангра

Ротаракт клуб София Тангра е клуб e спонсориран от Ротари клуб София Тангра, който е член на Ротари Интернешънъл (световната асоциация, включваща в себе си повече от 26 000 Ротари клуба). Този Ротаракт клуб е част от международна мрежа от повече от 5 000 Ротаракт клуба и играе важна роля в нея.

Повече информация за Ротаракт клуб София - Тангра и дейността на ротаракт и ротари можете да видите на уеб сайта на клуба: http://rotaract-tangra.org/

 

Национална пациентска организация

Национална пациентска организация (НПО) е учредена през януари 2010 година и е най-голямото пациентско обединение в България, към което до този момент са се присъединили над 60 национални пациентски организации и регионални партньорски сдружения. НПО представлява обединения пациентски глас, който отстоява интересите на всеки пациент, независимо от неговото заболяване, пол, възраст, етнос, религия, сексуалност, политическа принадлежност.

Повече информация за НПО можете да откриете на информационния сайт на организацията: www.npo.bg

 

Театър "Българска Армия"

Театър “Българска армия” се намира в самия център на София на удобно и достъпно място на ул. “Г.С.Раковски” № 98. Сградата му е построена през далечната 1936 година и е функционирала, като популярния през 30-те години на миналия век киносалон „Роял”. По време на бомбардировките през Втората световна война е била почти разрушена, но след неколкократни реконструкии е превърната в модерно театрално пространство с основен салон за 500 зрители и камерна сцена с 60 места.

Повече информация за Театър “Българска армия” можете да видите на адрес: http://www.art.bg/tba/

 

StudentskiPraznik.info

Оферти за студентския празник в Арбанаси, Банско, Боровец, Велинград, Добринище, Чепеларе, Чифлик, Пампорово и още много други!

 

 

Alle.bg e платформа за създаване и управление на уеб сайтове

Alle.bg e платформа за създаване и управление на уеб сайтове, която работи изцяло в Интернет и не изисква закупуване и инсталиране на допълнителен софтуер. Хостингът и домейнът също са включени в услугата. С alle.bg можете да създадете безплатни личен уеб сайт, фирмен уеб сайт, блог или галерия само за няколко минути.

 

Международен институт по здравеопазване и здравно осигуряване

Порталът www.zdrave.net е създаден през 2002 г. от Фондация Международен институт по здравеопазване и здравно осигуряване. Основната му цел е да запълни информационния вакуум за политиките в здравния сектор и да проследи и отрази развитието на системата.

Повече информация за Международен институт по здравеопазване и здравно осигуряване можете да видите на адрес: http://zdrave.net/

 

Gepime :: Запознанства онлайн с най-освободените българи!
http://gepime.com/