РетроЧек ХИВRetrocheckhivtestХИВСПИНHIVAIDSХИВ тестанонимно ХИВ/СПИНсиндром на придобитата имунна недостатъчностХИВ-позитивенизследване ХИВизследване СПИНсимптоми на ХИВ/СПИНрисков сексуален контактнепротектиран полов контактполово предавани болестиинфектиранеантиретровирусенлечение ХИВ/СПИН
Аз знам!
Национална Информационна Кампания
за Изследвания за ХИВ

"Аз знам!" на финала на Български награди за уеб 2013

21.06.2013 г.
„Аз знам!“ достигна до финала на конкурса за най-добър уебсайт, организиран ежегодно от Българска уеб асоциация.
 
Проектът „Аз знам!“ стартира през 2007 като отговор на тревожната статистика, свързана с ХИВ в България, която сочи изключително малък брой на изследвани хора. През годините фокусът на кампанията постепенно се насочваше все повече към онлайн средата, с цел да достигне по-младото население. И така до върха през 2012/2013, когато променихме облика на тази кампания с обществена значимост, като реализирахме мащабен онлайн проект, създадохме нов символ на „Аз знам!“, нов сайт на адрес www.hivtest.bg, Facebook страница и приложение в социалната мрежа. Реализирахме и успешни кампании по популяризирането на сайта чрез оптимизация за Google и интензивна банер кампания в някои от най-посещаваните родни сайтове.
 
Радваме се, че нашата работа и работата на нашите парньори, труди ли се върху сайта и останалите онлайн активности, е оценена от експертното жури. Пожелайте ни успех в съревнованието с другите финалисти в категорията – Unicef и болница Токуда.

Още новини и събития

27.11.2014 г. - Пресклуб БТА
На 27 ноември (четвъртък) от 11:00 часа, в Пресклуб БТА (бул. „Цариградско шосе&r ...виж подробно
22.11.2013 г. - Прес клуб БТА
Участие на Национална пациентска организация и Ротаракт клуб София-Тангра в Европейскат ...виж подробно
01.03.2013 г.
Като част от кампанията „& АЗ ЗНАМ” на 1 декември 2012 г. старти ...виж подробно