РетроЧек ХИВRetrocheckhivtestХИВСПИНHIVAIDSХИВ тестанонимно ХИВ/СПИНсиндром на придобитата имунна недостатъчностХИВ-позитивенизследване ХИВизследване СПИНсимптоми на ХИВ/СПИНрисков сексуален контактнепротектиран полов контактполово предавани болестиинфектиранеантиретровирусенлечение ХИВ/СПИН
Аз знам!
Национална Информационна Кампания
за Изследвания за ХИВ

Кампанията „& Аз знам” стартира с нов сайт

30.11.2012 г.

 

Кампанията „& Аз знам” е на прага на петото си издание. След като през 2007 година в провелото се изследване на информираността за ХИВ/СПИН се включиха повече от 13 000 човека, сега сме амбицирани да подсилим още повече информационната й стойност.
Кампанията тази година стартира с ново лого и сайт. Авангардният дизайн, дело на партньорите на инициативата Symbol Media Group, ще предразположи младите хора към участие. Новото лого асоциира червената панделка – символ на борбата с коварната болест, със знака за приобщаване &, под който минава нашата кампания. Сайтът пък отговаря на нарасналите изисквания на младите хора за естетика в уеб пространството и удобна навигация.
„& Аз знам” ще стартира на 1 декември 2012 година и ще продължи до 14 февруари 2013. Целта на кампанията е да информира подрастващите за опасностите от ХИВ/СПИН, да им помогне да преодолеят притесненията си от изследване и да изгради у тях култура на мислене по този важен въпрос. Кампанията носи информация за бързите и безплатни начини за изследване и акцетира върху изключителното значение на ранната диагностика. Наред с тези дейности, за втори път искаме да проверим познанията на българина относно ХИВ/СПИН и да съпоставим резултатите от проучването с тези отпреди 5 години. Надяваме се те са се променили в положителна насока.
Включете се и вие в нашата анкета!

Още новини и събития

27.11.2014 г. - Пресклуб БТА
На 27 ноември (четвъртък) от 11:00 часа, в Пресклуб БТА (бул. „Цариградско шосе&r ...виж подробно
22.11.2013 г. - Прес клуб БТА
Участие на Национална пациентска организация и Ротаракт клуб София-Тангра в Европейскат ...виж подробно
21.06.2013 г.
„Аз знам!“ достигна до финала на конкурса за най-добър уебсайт, организиран ...виж подробно